Ordre information


100% Støbejerns Lygter: Hollandsk Topkvalitet

Extensa leder markedet i Holland med vores 100% støbejerns lygter. Ingen andre materialer er brugt, hvilket lover holdbarhed. Vi angiver vægten for hvert produkt, så du let kan sammenligne kvaliteten med andre mærker. Vores 10-årige garanti på støbejerns lygter giver sikkerhed og tillid til dit køb. Med deres rå og autentiske udseende er vores støbejerns lygter bygget til at holde op til 100 år eller længere, forudsat god vedligeholdelse.

30 dages penge tilbage garanti, uden spørgsmål

Vi tilbyder en 30 dages pengene tilbage garanti, uden spørgsmål. Ikke tilfreds? Send din ordre tilbage til vores butik, og vi refunderer dig for det fulde ordremængde.

Leveringstider

Leveringstid: 3 uger. Præcise leveringsdatoer er ikke tilgængelige ved internationale forsendelser. Dit lokale kurerselskab vil forsøge at levere pakken to gange, hvorefter de vil efterlade en note med deres nærmeste opsamlingssted.

Leveringsomkostninger

Du kan beregne leveringsomkostningerne på vores vognside.

Op til 10 kg: 350 DKK
10 til 30 kg: 500 DKK
30 til 70 kg: 800 DKK
Over 70 kg: 1950 DKK

Hvordan bestiller man?

Bestil og betal online eller kontakt os og få et skræddersyet tilbud via e-mail.

Betalingsmetoder

Køb nu. Betal senere eller Del op med Klarna. Eller betale med: Dankort, MasterCard, VISA eller Bankoverførsel.

Hvordan betaler man med bankoverførsel?

Efter at du har udfyldt ordredeltajer og modtageradresse kan du vælge ”Betaling ved bankoverførsel”. Vi bliver underrettet om din ordre. Send os venligst en email, når du har færdiggjort bankoverførslen så vi kan holde øje med det. Når vi har modtaget din betaling, starter vi med malearbejdet. Vores bankkonto informationer er beskrevet herunder:

Bankkonto navn: Extensa Lighting
IBAN: NL54RABO 0370029542
SWIFT/BIC: RABONL2U
Henvisning: Skriv dit ordrenummer som reference.

10 år garanti

Vi tilbyder 10 års garanti for fabrikationsfejl på vores lygtepæle og vores lygtehoveder (nogle selskaber tilbyder ikke garanti på lygtehoveder).

Er du en virksomhed?

Hvis du køber vores produkter som virksomhed, vil vi fakturere eksklusive 25% Dansk moms, såfremt vi har modtaget dit momsnummer. Alle priser på vores hjemmeside er inkl. 25% Dansk moms.

Fleksibel returneringspolitik

Vi står bag alt, hvad vi sælger. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det inden for 14 dage, for en erstatning eller tilbagebetaling.

Spørgsmål eller henvendelser?

Kontakt os via: contact@extensa.dk
Vi besvarer alle henvendelser inden for 12 timer, og også om aftenen og i weekenderne!

1