Premium Kvalitet – 100% støbejern

Hvad er der nedenunder malingen?

Som du efterhånden nok ved, så er vores lygtepæle lavet af 100% støbejern. Det betyder af den komplette lygtepæl inklusive lanternehovedet er lavet fuldstændigt ud af støbejern, uden at bruge andre materialer som støttestrukturer.

Lanternehoveder i kraftig kvalitet

Lad os begynde med lanternehovederne. Vores lanternehoveder består af flere separate dele, der tilsammen er samlet til ét komplet lanternehoved. Dette er meget stærkere end lanternehoveder lavet ud af plade- eller belagt metal, der ikke holder nær så længe som ægte lanternehoveder af støbejern.

Solid konstruktionskvalitet

I billedet ovenfor kan du se ind i et heksagonalt lanternehoved. Læg igen mærke til hvor stærke og tykke at armene der holder taget er. Vi har lagt en stor del opmærksomhed i konstruktionskvaliteten af lanternehovedet, for at sikre at hver eneste del er langtidsholdbar.

Vi sparer ikke på prisen på støbejern.

Ovenfor er der et billede af foden af M1 lygtepælen. Denne del er i sig selv kun 70 cm høj, men vejer 22 kg. Installationen er nem; ved at placere en pæl i toppen af foden og så skrue den fast. Som du kan se, er der ikke brugt nogle som helst andre materialer, det er virkelig 100% støbejern (lige som alle vores andre fødder er). De elektriske ledninger løber inden i den hule fod.

Billedet ovenfor viser en monteringsdel til lanternehovedet. Denne del placeres også på toppen af et stigebeslag eller direkte oven på en lygtepæl, hvis du foretrækker et design uden stigebeslag.

Dette er et billede af vores pæle, der passer oven på M1 og M2 modellerne. Billederne, der ses nedenfra, viser hvor tykke væggene på disse dele er. Indersiden er hul for at tillade installation af ledningerne. Hver eneste pæl eller lygtepæl er unik idet ingen lampe er identisk, på grund af en håndstøbt proces.

Vi bruger ikke stålrør som pæl-erstatninger

M1-pælen er kun 70 cm høj, men vejer 11 kg i sig selv! Andre mærker på markedet bruger rullede stålrør som erstatning for pælesektionen. Dette sparer penge og tid, men vi har ikke skåret nogen hjørner og støber også alle vores pæle 100% i støbejern. Vi ønsker at hele den samlede lygtepæl skal holde i meget lang tid.

Her er et nærbillede af pælen. Så snart at du har placeret din ordre, behandler vi den først med en grunder og færdiggør den med en farve efter dit ønske. Dine lygtepæle er dobbeltlagsbeskyttede og vi inkluderer altid lidt maling, til at fikse små skrammer der kunne opstå under transport og montering.

Vi er overbeviste om at vores produkter er bygget til at holde længere end noget som helst andet mærke på markedet.

Extensa Lighting
Premium Klassisk Havebelysning

1