E260. LED-pære i klassisk stil 7W (erstatter 60W)

Brug: passer til alle Extensa lamper
Erstatter: denne pære erstatter 60W
Farvekode: 827 (varm hvid)
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 806 lm
Hættebase: E27

Med klassisk arvedesign kombinerer klassiske glødelampe LED-pærer de velkendte former for klassiske glødepærer med fordelene ved den langvarige LED-teknologi. De leverer smukt, dekorativt varmt hvidt lys og sparer ca. 90% på energiomkostningerne sammenlignet med traditionelle pærer.

Lagerstatus: På lager

110 DKK

Leveringsomkostninger

Op til 10 kg: 350 DKK
10 til 30 kg: 500 DKK
30 til 70 kg: 800 DKK
Over 70 kg: 1950 DKK

Betal efter levering med Klarna.

Når du vælger Klarna, får du varerne først og betaler bagefter. Ingen gebyrer eller renter.

30 dages penge tilbage garanti, uden spørgsmål

Vi tilbyder en 30 dages pengene tilbage garanti, uden spørgsmål. Ikke tilfreds? Send din ordre tilbage til vores butik, og vi refunderer dig for det fulde ordremængde.

Beskrivelse
Yderligere information
Detaljer
 
Installationstips

InstallationstipsVi anbefaler en erfaren elektriker til at installere vores lygtepæle, medmindre du er kvalificeret til at installere den selv. Vi kan ikke tage noget ansvar for forkert montering. Nedenfor er et par installationstips.

Betonstøbning

Den betonstøbningsblokken skal være mindst 40 x 40 x 40 cm. Afhængigt af jordtypen kunne denne være større, hvis jorden er kendt for at være blød. Vi medsender ikke en skabelon, da hullerne ikke er placeret helt ens for hvert produkt. Den bedste fremgangsmåde er at støbe betonblokken, markere hullerne og bore huller i betonblok og fastgøre lygtepælens bund med 3 ankerbolte. De fleste anker huller er 12 mm, så du kan bruge 10 mm ankerbolte. Minimum længden af ankerbolte bør være mindst 12 cm.

Ledning af lygtepæle og væglanterner

El-kabler medfølger ikke. Vi anbefaler at forbinde fittingen med 3 x 1,5 mm2 kabel (P1-N-Pe).

Opbygning af lygtehovedet

Her er to manualer med instruktioner om, hvordan man samler lygtehovedet:

4-sidet lygtehoved manual
6-sidet lygtehoved manual

Installation af glasdele

Indsæt glassene, efter du har samlet lygtehovedet helt. Se denne video for at lære, hvordan glasset indsættes: videolink

Undgå raslen af glasset

Du kan placere en dråbe silikone gel på oversiden af glasset, op mod lygtens tag, for at undgå raslen. Du bør ikke forsegle glasset helt, da dette vil medføre fugtproblemer. En enkelt dråbe silikone gel er nok til at undgå raslen.

Jordforbindelse

Du kan bore et hul i bunden af stangen, indsætte et M5 skruehoved og fastgøre jordledningen til det.

Hvordan får man kablet gennem armene på vægbeslag?

Brug en støvsuger og suge et tyndt reb (kite reb) gennem hullerne i vægbeslaget. En violin wire fungerer oftest ikke, da vores produkter er håndstøbte så den indvendige overflade af tunnelen ikke er glat.

Montering

Vi leverer en standard E27 skrue montering. Du kan placere op til 60 watt i den. Du kan også erstatte vores E27 skrue montering med en lokal bajonet. Hvis du ønsker at bruge en pære, der kan modstå mere end 60 watt, så skal du købe en lokal porcelæns montering.

Samledåse

Bundene af vores lygtepæle er hule, og du kan installere en samledåse inde i basen.