Tel: +31 314645401 | contact@extensa.dk (send venligst din e-mail på Engelsk)

              

Ordreinformation

Leveringstider Denmark

Fra det øjeblik du placerer en ordre, vil du modtage din bestilling til Danmark inden for 3 til 4 uger. Præcise leveringsdatoer er ikke tilgængelige ved internationale forsendelser. Dit lokale kurerselskab vil forsøge at levere pakken to gange, hvorefter de vil efterlade en note med deres nærmeste opsamlingssted.

Vi sender til Denmark

Extensa leverer alle ordrer med fri fragt!

Hvordan bestiller man?

Bestil og betal online eller kontakt os og få et skræddersyet tilbud via e-mail.

Betalingsmetoder

PayPal behandler vores betalinger. Du behøver ikke at oprette en PayPal-konto for at betale med dit kreditkort. Efter at have udfyldt din adresse vil du blive dirigeret til PayPal hjemmesiden. Der vil du være i stand til at betale med dit kredit eller betalingskort (uden PayPal-konto). Du kan også vælge at betale med din PayPal-konto. Vi behandler aldrig kreditkortbetalinger via telefon eller email.

Hvordan betaler man med bankoverførsel?

Efter at du har udfyldt ordredeltajer og modtageradresse kan du vælge ”Betaling ved bankoverførsel”. Vi bliver underrettet om din ordre. Send os venligst en email, når du har færdiggjort bankoverførslen så vi kan holde øje med det. Når vi har modtaget din betaling, starter vi med malearbejdet. Vores bankkonto informationer er beskrevet herunder:

Bankkonto navn: WiPo Tuindeco & Techniek V.O.F
IBAN: NL54RABO 0370029542
SWIFT/BIC: RABONL2U
Henvisning: Skriv dit ordrenummer som reference.

10 år garanti

Vi tilbyder 10 års garanti for fabrikationsfejl på vores lygtepæle og vores lygtehoveder (nogle selskaber tilbyder ikke garanti på lygtehoveder).

Er du en virksomhed?

Hvis du køber vores produkter som virksomhed, vil vi fakturere eksklusive 21% hollandsk moms, såfremt vi har modtaget dit momsnummer. Alle priser på vores hjemmeside er inkl. 21% hollandsk moms.

Fleksibel returneringspolitik

Vi står bag alt, hvad vi sælger. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det inden for 14 dage, for en erstatning eller tilbagebetaling.

Spørgsmål eller henvendelser?

Kontakt os via: contact@extensa.dk
Vi besvarer alle henvendelser inden for 12 timer, og også om aftenen og i weekenderne!
Or call us during working hours: +31 314 645401 (quotations are only given by email).